Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Som Esplai, la revista digital d’Esplais Catalans

Som Esplai, la revista digital d’Esplais Catalans
Autor: Jordi Crisol
L’any 2010 en un procés de reflexió estratègica i estructural d’Esplais Catalans vam decidir aturar la revista d’Esplais Catalans: El Tercer Segona. No va ser una decisió fàcil, però enteníem que calia obrir un debat profund de com i per què fèiem les coses.
Durant aquests tres anys a Esplais Catalans hem fet una aposta decidia per les xarxes socials com a motor per donar a conèixer que fem els esplais. Un dels projectes amb rellevància aquests darrers anys ha estat el blog Trialesplai.cat, on molts de vosaltres hi heu col·laborat explicant la vostra experiència.
Avui, dia en que el projecte d’Esplais Catalans compleix 31 anys, aprofitem per presentar-vos la nova publicació: “SomEsplai.cat. Una publicació digital que fa confluir l’antiga Revista “Tercer Segona” i el blog Trialesplai.cat.
 
La revista digital “SomEsplai.Cat” integra l’experiència associativa de monitors i monitores i totes aquelles veus que poden ajudar al reconeixement social i polític del moviment d’esplais a Catalunya i al món.
SomEsplai.cat és un espai obert al diàleg i a la transformació, per això us animem a col·laborar, tant puntualment com a formar part del Consell de Redacció.

Submit a Comment