Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

La Rua de Carnestoltes: una activitat per a infants, famílies, monitors i monitores

La Rua de Carnestoltes: una activitat per a infants, famílies, monitors i monitores

Redacció: monitors i monitores de l’esplai La Fera

El passat cap de setmana, l’Esplai la Fera va participar a la Rua Infantil de Carnestoltes de Terrassa. Era la primera vegada que hi participàvem i valorem amb gran significat l’experiència. Amb l’objectiu de formar una comissió de pares i mares, i cohesionar l’esplai, ens vam engrescar a participar a la Rua, i fer d’aquesta activitat, un procés participatiu on famílies, infants, monitors i monitores s’hi impliquessin i treballessin de forma conjunta.

Des del passat mes de desembre, les famílies han estat dissenyant les disfresses, mentre els infants, amb l’ajuda dels monitors/es, s’han encarregat de decorar la carrossa. Per altra banda, les últimes setmanes s’han buscat espais de dissabte per practicar una coreografia conjunta, tots plegats, i amb una cançó significativa: ni més ni menys, que “l’energia de l’esplai” del grup Ambäukatunàbia.

La disfressa va ser ben peculiar, anàvem de “Pous”, aquell personatge estrany que ha revolucionat les aplicacions dels telèfons d’última generació (iPhone, Samsung…). Convé destacar que la disfressa va ser escollida pels propis infants, vetllant una vegada més, perquè l’activitat esdevingués un autèntic procés de participació. I així va ser, la Rua es va convertir en un espai de proximitat i cohesió entre tot l’esplai i un dia per gaudir-lo amb germanor. La família de l’esplai la Fera ja espera amb candeletes la propera edició del Carnestoltes.

Submit a Comment