Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Sortida de tardor de l’esplai Garbí

Sortida de tardor de l’esplai Garbí

Redacció: esplai Garbí

El cap de setmana passat, 30 de novembre i 1 de desembre, els infants, les monitores i els monitors de l’esplai Garbí vam fer la Sortida de Tardor.

Dissabte al matí, mentre anàvem arribant tots i totes, vam jugar a jocs de tota la vida com les bitlles catalanes, les curses de xapes, xanques… Més tard vam anar a una plaça propera a l’esplai per jugar a jocs nous més mogudets, que ens van ajudar a combatre el fred que feia. Tot seguit vam dinar a Les Esmandies, el nostre local, i després vam separar-nos per edats per seguir jugant, fent activitats, o fins i tot ballant o tocant la guitarra. Va ser llavors quan vam conèixer al grup de Falcons de l’esplai SCV d’El Clot, que van venir a passar part del cap de setmana amb nosaltres, a Les Esmandies. Vam sopar amb ells i després van unir-se al joc de nit que van fer els més grans al Parc Central.
Diumenge al matí vam llevar-nos ben d’hora per fer les motxilles i esmorzar per acomiadar-nos dels amics i amigues de l’esplai d’el Clot, ja que vam marxar al centre de Mataró per anar a veure un espectacle de circ! Els nens i nenes no ho sabien perquè era sorpresa, i els va agradar molt. Per acabar vam tornar a l’esplai i cadascú va tornar a casa seva.
Després d’un cap de setmana tant ben aprofitat, ja tornem a tenir ganes d’esplai!

 

Submit a Comment