Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

L’IFM Camp 2016 en imatges

L’IFM Camp 2016 en imatges

comunicacio | On 26, Jul 2016

Autor: Natalia Calatrava (Esplai Eixam) i altres participants de l’IFM Camp 2016

El passat dissabte 23 de juliol es va donar el tret de sortida a l’IFM Camp 2016, una activitat internacional de gran magnitud de la que ja hem parlatdurant el curs a través de la web, les reunions de la Comissió Internacional i les xarxes socials d’Esplac.

Desenes de voluntaris i voluntàries (cinc de les quals són d’Esplac), van arribar el dilluns 18 al terreny de Reinwarzhofen (Alemanya) per ajudar en els darrers preparatius de muntatge de carpes, tendes i equipaments necessaris per a què tot estigués a puntper als més de 2.500 participants.

Esplac hi participa ni més ni menys que amb 245 infants, joves i monis de 10 esplais diferents: el Xirusplai, el Puigcastellar, el Sarau, l’Eixam, La Fera, el Pla de Bonaire, El Piolet, l’esplai Guai!, el Botó i el Bruixes i Bruixots.

A més, un total de 10 monitors i monitores d’Esplac hi participen exclusivament com a voluntaris i voluntàries realitzant tasques que van des de la coordinació i dinamització de tallers del programa educatiu, fins a coordinació d’activitats culturals, tasques de logística i comunicació, entre d’altres.

L’equip de direcció tampoc vol deixar de viure en primera persona part d’aquest projecte tan fascinant i per això 3 dels seus membres assistiran al campament els tres darrers dies.

Aquí podeu veure una galeria d’imatges del campament!

Submit a Comment