Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Exmonitors i exmonitores s’acomiaden de l’esplai Gatzara

Exmonitors i exmonitores s’acomiaden de l’esplai Gatzara

L’esplai Gatzara de Castellbisbal, al Vallès Occidental, com la resta d’esplais catalans, comença un nou curs ple d’energia. Són moltes les noves incorporacions i les benvingudes, però també els “adéus” o, millor dit, els “fins aviat”. Aquesta és la carta de comiat que els exmonitors i exmonitores van enviar a les famílies de l’esplai fa uns dies. Fins aviat, gatzares!

Benvolgudes famílies,

Pocs dies abans de començar un altre curs gatzarenc, nosaltres ens acomiadem.

Han estat molts anys d’implicació a l’esplai fent de monitores i monitors, alguns primer com a infants, d’altres ens hem anat enganxant, però tots i totes amb la il·lusió i el compromís que ens ha anat demanant aquest projecte que no para de créixer.

Hem treballat per ensenyar i aprendre que vol dir ser respectuós, mirar amb els ulls grossos el món que ens envolta, assaborir cada nova troballa i cuidar amb tendresa l’aventura que és créixer.

Pagueres i les seves nits terrorífiques, reunions interminables, pastissos de mares que ens cuiden, tardes plujoses de teatre improvisat, treballs manuals, pintura que no marxa de la roba, roba sense nom i perduda, “i ara què farem?”, “Nyam, nyam bon profit!”, Gatzara a Burkina, embrutar-nos, sacs impossibles de guardar, competicions que empaten, nits de confidències…

Abans d’abandonar definitivament una mica de món en el qual també nosaltres hem crescut, volem dir-vos adéu amb una forta abraçada. Sense vosaltres, les famílies, mares, pares i infants aquests anys no haguessin estat possibles. No hauríem après, compartit i viscut un munt d’experiències que segur per sempre seran en nosaltres.

I tot que costa, comprenem que a la vida tot són canvis i que ara s’obra una nova finestra per un grup motivat i il·lusionat que espera amb nerviosisme la primera tarda d’esplai, així com l’esperàvem nosaltres.

Ens veiem pel poble, a la plaça, al parc o en alguna altra entitat. Perquè per moltes coses que vagin passant, un/a GATZARA ho és sempre 😉

Gràcies i fins ben aviat.

Andrea, Dani, Gemma, Albert, Sònia, Victor, Helena, Oriol, Marta, Judit, Helena i Laura.

Submit a Comment