Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

1 any de Som Esplai

1 any de Som Esplai

Avui fa un any que engegava Som Esplai, coincidint amb el 31è aniversari d’Esplais Catalans. Així que avui la nostra alegria és doble! Perquè els 32 anys d’història d’Esplac ens confirmen que els esplais són una realitat viva i consolidada i perquè aquest primer any de Som Esplai demostra que el projecte continua. Que tenim ganes d’innovar i de seguir enfortint els esplais. Que volem obrir nous debats a l’entitat i que, per fer-ho, volem estar més oberts que mai a la ciutadania, treballant en xarxa i enriquint-nos de la participació de persones que, vinculades o no als esplais, tenen moltes coses a dir-nos. No volem seguir mirant-nos el melic (més del just i necessari) i volem compartir al màxim el nostre projecte.

És per tot això que no volem deixar passar aquesta data sense pena ni glòria. El Consell de Redacció ens vam reunir amb l’excusa de bufar espelmes (i menjar un brownie) i carregats de l’emoció del moment (i de sucre en vena) vam arribar a la conclusió de què tota la il∙lusió i les alegries que ens ha donat el Som Esplai durant els últims 365 dies, no pot quedar resumida només en un post. Així doncs, durant la propera setmana continuarem celebrant el primer any del Som Esplai de la millor manera que sabem: amb nous articles!

Avui però, no volem deixar-ho aquí, sinó que volem compartir algunes xifres que hem recollit al llarg d’aquest primer any de revista. Són només números, però ens confirmen que hem jugat bé les algunes apostes que vam fer a l’inici d’aquest projecte. Abandonar el format paper, obrir la revista i el debat a nous temes i articulistes, afegir-hi una mica d’humor… Eren fòrmules que no sabiem del cert si funcionarien, però que ara veiem que ens estan portant per un bon camí.

Moltes gràcies a tots els lectors i lectores i, especialment, a tothom qui ha col·laborat de manera desinteressada al Som Esplai. El nostre desig és seguir millorant tot el possible perquè aquesta revista faci molts anys més!

Si tu també vols demanar un desig pel somesplai.cat i pel projecte d’Esplais Catalans, deixa’l als comentaris, a Twitter o Facebook amb l’etiqueta #somesplai1any.

 

Consell de Redacció del Som Esplai

1 any somesplai

Submit a Comment