Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

L’esplai L’Agrupa al concurs de curtmetratges RECreactiva’t

L’esplai L’Agrupa al concurs de curtmetratges RECreactiva’t

Autora: Jasmina Arregui, esplai L’Agrupa

Hola amics d’Esplac!

Des de la secció de joves 3 de l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei s’està participant en un concurs de curtmetratges sobre la salut a l’Àfrica.

La realització d’aquest va ser una gran experiència per tota la secció i va tenir dues fases: la primera consistent en conèixer bé la situació de salut a l’Àfrica, i més concretament el tema de l’aigua i l’habitatge que era el que ens volíem centrar posteriorment pel curt de sensibilització. La segona fase va ser la realització del curtmetratge, que va durar un cap de setmana i on va participar tota la secció al complet amb moltes ganes, il·lusió i esforç.

Al principi teníem vàries propostes pel curt però tot debatent-lo vam arribar a una mescla de tres de les propostes que va ser el que vam fer al final. La principal idea és que volíem conscienciar sobre la situació de l’aigua però sense gastar ni una sola gota de la que tenim aquí.

És ara quan comença el procés de votació popular i és aquí on us demanem la vostra ajuda! Votar són 15 segons!

Heu d’entrar al web del concurs omplir les dades que us demana i marcar la segona opció “t’ofegues en un got d’aigua, joves 3, esplai l’agrupa de Molins de Rei”. Si guanyem el premi és un projector ecològic que seria perquè en pogués gaudir tot l’esplai sencer! Us demanem també que vosaltres, dins del vostre grup d’amics en feu difusió, moltes gràcies per avançat!

Submit a Comment