Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

10 moments clau de l’AGO (en gifs)

10 moments clau de l’AGO (en gifs)
4-desembre-2017

Autora: Cèlia Nisarre, monitora de l’esplai Turons.


El cap de setmana 25 i 26 de novembre vam viure la 36a Asssemblea General d’Esplais Catalans, i segur que alguns pobres innocents van debutar-hi! Unes setmanes abans de la trobada, apareix un punt en l’ordre del dia de les reunions d’equips de monis on es parla de l’AGO, i en aquest moment surt el típic moni “cebolleta” explicant anècdotes de les anteriors assemblees generals davant la cara de terror dels més jovenets. Intentarem posar una mica d’ordre i donar els màxims detalls sobre l’esdeveniment per no agafar a ningú desprevingut de cara a les properes edicions.

1. QUAN VEUS LA DATA DE L’AGO AL CALENDARI
Tot i que s’envia un calendari amb les dates importants abans de marxar per vacances, tothom sap que el dia que reps l’agenda i comences a marcar les dates importants de l’esplai, trobes que l’AGO coincideix amb una excursió de grup, un aniversari, un dinar familiar, exàmens dilluns següent, un comiat de soltera, etc.
gif 1

2. QUAN ARRIBA LA DOCUMENTACIÓ A REVISAR
Moments màgics; quan reps un correu amb 8.000 documents adjunts de 180.000 pàgines cada un (sense doble espai ehhhh, a loco!) i uns pressupostos amb tot de números gegants i conceptes que no entens… I comences a sospitar de la desviació de fons per comprar tendes per l’ED (EC).

gif 2

3. QUAN VEUS EL LLOC ON ES FARÀ L’ACTE
Sigui on sigui l’AGO, sempre serà al punt oposat del territori on et trobes tu. Això suposarà aixecar-se a les 5 h del matí, agafar dos autobusos, tres trens i caminar una estoneta per un poble que GoogleMaps semblarà no reconèixer.
P.D.: Durant l’estona a peu, plourà.

giF 3

4. QUAN VEUS LES CARTES DE PRESENTACIÓ A L’EQUIP DIRECTIU (COORDINADOR)
Admetem-ho; ho feu per morbo. Per veure què ha fet a la vida aquella persona per acabar volent ser EC (voluntàriament). I les fotos? Una meravella! (menjant, escalant, ballant…) Això és amor pel moviment i no anar un cop a l’any a aixecar el vot 😛

gif 4

5. DURANT LES ESMENES
Ja sabeu… Aquell moment tens en què algú presenta una esmena de la qual fa dies que es parla. Acostuma a obrir un debat intens, calorós, llarg… (podria ser un cafè)!

gif 5

6. A LA PAUSA, CAFÈ
Correeeeee, correeeeee! Que si no només quedaran galetes Maria… i els termos de cafè estaran col·lapsats. I és gratis ehhhh, per això sempre n’agafem més del que necessitaríem.

gif 6

7. A L’HORA DE LES VOTACIONS
DRA-MA! Hores i hores sense fi…

GIF 7

8. A L’HORA DE LES VOTACIONS SI TENS SISTEMA DIGITAL
És broma motherfuckers!!! Ara som modernets i anem més ràpids que els raigs. Així tenim més temps per fer esmenes XD

gif 8

9. A LA CLOENDA DE L’AGO
Totes saltem, ballem i ens abracem al so de “L’energia de l’esplai”. Lluny queden ja els moments de tensió, les votacions sense sentit, les esmenes infinites…

giF 9

10. L’ENDEMA DE L’AGO AL MATÍ
Recordes que el divendres vas pensar que el dilluns al matí seria el millor moment per fer tot el que has de fer i ara ja és dilluns i l’únic que pots fer és sentir dins del teu cap la maleïda gralla de “L’energia de l’esplai”.

gif 10

Tags