Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Vols experimentar noves vivències? Conèixer i treballar amb altres infants de diferents països europeus?

Si ets monitor o monitora i estàs pensant en fer un Servei de Voluntariat Europeu però encara no saps que fer… deixa que el Roger, monitor de l’esplai Totikap, et convenci amb la seva experiència!

Vols experimentar noves vivències? Conèixer i treballar amb altres infants de diferents països europeus?

Jo, cada dia al matí, sota un sol polar i uns paissatges verds, disfruto jugant a la pastoreta i les tres maries. Estic en una entitat que m’han rebut amb els braços oberts, amb un projecte a desenvolupar on les noves idees són possibles i benvigudes. És un lloc peculiar, nou i ple de sorpreses que em sembla que no les acabaré de descobrir. Tot emmarcat per una ciutat banyada pel Mar Bàltic, on ja estan desenvolupant un disseny integral per cecs i discapacitats, on cada tarda els cignes es passegen tranquilament pel llac de davant de casa i on, avui divendres, ja m’estic preparant pel festival de música que demà comença.

Una cultura nova i diferent, una llengua estranya però interessant i, sens dubte, unes noves ganes i motivacions de transformar aquesta societat, a través de l’educació i del joc, per arribar a la llibertat. En fi, sense flipar-me, que tot plegat dóna unes ales i una nova perspectiva que et fa veure lo xulo que és l’esplai, la sort que tenim de poder fer aquests intercanvis i, sobretot, de poder-los aprofitar.

Però no cal que et preguntis més que és tot aixó. Estic fent un EVS, (un voluntariat europeu); amb el qual he arribat aquí, a Letònia i amb el qual estic descobrint, imaginant i aprenent noves formes de fer, de crear i de relacionar-se amb infants. Així que ara ja ho saps, si et mola, pots aprofitar una gran oportunitat.

Servei Voluntariat Europeu Esplac a Letònia

Submit a Comment