Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

#Somesplai: 3 mesos, 40 articles i 2880 visites úniques

#Somesplai: 3 mesos, 40 articles i 2880 visites úniques

Autor: Jordi Crisol, Vicepresident d’Esplais Catalans

Avui fa tres mesos que inauguràvem aquesta revista digital, una revista hereva de dos projectes que no han deixat indiferent la casa, l’antiga revista en paper Tercer Segona i el blog col·laboratiu Tria l’Esplai.

Després d’aquest 90 dies de rodatge el números parlen per si sols: més de 2.880 visitants únics, 4.679 visites i 10.682 pàgines vistes amb 40 articles publicats (1). Perquè us en feu a la idea, s’han multiplicat per 6 les visites que va rebre el blog Tria l’Esplai durant el mateix període de l’any anterior. Tot un èxit col·lectiu dels esplais catalans.

La posada en marxa de la revista ha suposat un salt qualitatiu significatiu en la transmissió d’un discurs de posada en valor (i en positiu) del model d’esplai associatiu i voluntari, l’única concepció de model d’esplai que té cabuda en la dimensió de l’associacionisme educatiu i l’educació popular. I és que una cosa tenim clara: la professionalització mercantilitzada de certs sectors de l’educació en el lleure no va amb nosaltres ni amb la tradició associativa del país. Cal combatre aquest discurs reivindicant que treballem el desenvolupament del saber i el participar des de la militància activa i compromesa. Sense esperar res a canvi. Simplement per la il·lusió compartida per un país i un món millor. I que millor que tenir un altaveu com aquesta revista per fer-ho realitat?.

Arribats fins aquí només queda agrair la feina ben feta a tothom que està fent possible aquest projecte: als esplais, monitores i monitors, els i les membres consell de redacció, la secretaria tècnica i aquells qui s’han arremangat per escriure i dotar de reconeixement la nostra revista digital, i per tant, el nostre projecte comú, el dels esplais catalans.

Aprofito aquesta tribuna per donar la benvinguda a un altre espai de reflexió digital amb els qui compartim projecte més enllà de la 2a planta d’Avinyó 44; el blog de l’Espai de Llibertat de la Fundació Ferrer i Guàrdia. Enhorabona per fer el salt digita!

Els Esplais Catalans, #somesplai!

Submit a Comment