Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Que res no ens aturi!

Que res no ens aturi!
Ja hi tornem a ser, comença el curs: inscripcions, calendaris, tancades de monitores i monitors, reunions amb famílies, primeres reunions de sector… Que lluny que queden les activitats d’estiu i els cursos de Viladrau i Saifores! Quantes coses apreses i quants bons records!

El setembre és el moment d’aterrar totes aquelles idees que ens han vingut al cap al llarg de l’estiu i de tenir en compte totes les valoracions del juny per fer créixer el nostre projecte. De pensar objectius, de revisar documents, de repensar metodologies, de tenir mil i un debats… us sona?

Ara més que mai és el moment de seguir fent esplai. Ens repeteixen fins a la sacietat que estem en crisi, que res no tornarà a ser com abans. Esperem que així sigui perquè volem veure-ho com a una oportunitat de canvi, convencent-nos de la feina que fem molt bé i millorant tota aquella que sigui necessària. Nosaltres hem de ser les primeres de creure que educant en la llibertat (i educant-nos) infants i joves des de l’associacionisme transformarem el nostre entorn més proper.És el moment d’evidenciar el nostre compromís i la nostra responsabilitat, la nostra motivació i la nostra il·lusió. De compartir l’energia de l’esplai. De donar a conèixer que les monitores i monitors tenim un projecte comú i que juntes som més fortes per aconseguir-lo. Compartint, intercanviant, creixent conjuntament.

Així que agafem l’embranzida necessària per entomar un nou curs, ple de reptes i sobretot ple d’energia de l’esplai, més que imprescindible en el moment que ens trobem. Fem una crida als infants, famílies, monitores i monitors per a seguir lluitant per allò que volem. Reivindiquem amb un somriure d’orella a orella que som d’esplai i que res no ens aturi!

Submit a Comment