Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

El repte dels 100 cims

El repte dels 100 cims

Redacció: monitors i monitores de l’esplai Bitxus

Fa uns tres anys des de l’Esplai Bitxus vam iniciar un repte que consisteix en fer 100 cims catalans entre tots els grups de l’Esplai, aquests estan acordats per un projecte de la FEEC el qual ens va ajudar a inspirar-nos i animar-nos a adaptar aquest repte a l’esplai, ja que vetllem per l’excursionisme i l’estima a la natura.

Per poder fer-los vam crear unes condicions, que són les següents:

1.- Perquè un cim tingui validesa s’haurà d’assolir per qualsevol dels seus vessants. S’entén que, com a excursionistes, no es farà ús de cap tipus de mitjà mecànic per assolir un cim.

2.- No hi ha un mínim de cims a fer en un any, ni tampoc hi ha limitació en el nombre de cims assolits per dia.

3.- El termini per efectuar les ascensions és tant ampli com la teva estada a l’esplai, ja sigui coma a nen/a o monitor/a.

4.- Per participar-hi cal respectar l’entorn i intentar preservar-lo.

5. – Estic disposat a dur a terme un esforç personal, a estimar Catalunya i aprendre a gaudir de tot el que aquests cims ens aportaran.

6.- Durant el trajecte em comprometo a observar la naturalesa que ens envolta així com a enfortir els llaços d’amistat i respectar envers als meus companys que són tot el suport que reps durant l’excursió.

7.- És imprescindible portar el foulard perquè el cim computi ja que formo part de l’esplai, cosa que em genera orgull i felicitat.

Cada cop que un grup assumeix un cim, els anem restant de la llista de 100, per tant, ara ens en queden 94, ja que hem fet un total de 6 cims entre tot l’esplai, que són els següents: Cim Comarca Altitud Grup

  • 2011-2012, Puig de Cadiretes Gironès, Selva 512 m – Borinots
  • 2011-2012, Bellmunt Osona 1247 m – Borinots
  • 2012-2013, Castell de Montgrí Baix Empordà 303 m – Borinots
  • 2012-2013, Castell de Burriac Maresme 338 m – Escarabats
  • 2012-2013, Matagalls Osona, Vallès Oriental 1697 m – Corcons
  • 2012-2013, Tagamanent Vallès Oriental 1056m – Puces i Polls

Com a últim cim hem decidit que pujarem el Pedracastell de 287 metres, situat a Canet de Mar, i així aconseguir l’últim cim tots els grups junts i poder celebrar l’assoliment del nostre repte en allà.

Per més informació sobre qui som i què fem: http://esplaibitxus.webnode.es/

Submit a Comment