Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

35 anys fent esplai Guai!

35 anys fent esplai Guai!

Autors: Monitors i monitores de l’Esplai Guai!

Aquest curs, l’Esplai Guai! de Palou (Granollers) hem celebrat el nostre 35è aniversari!  La celebració va engegar el dissabte 18 d’abril, quan tots els infants, famílies i monitors i monitores vam fer una excursió al Puiggraciós. Vam arribar al Castell del Clascar després de caminar una mica i d’anar superant petites proves. Una vegada allà, vam dinar plegats i vam acabar la tarda fent jocs moguts per a divertir-nos i fer cohesió!

El dia fort, però, va ser el passat dissabte 9 de maig, que no hi va haver esplai normal, sinó un munt d’activitats durant tot el dia per a tots els guais i ex-guais que formen o han format part alguna vegada de l’esplai!

El tret de sortida va ser una gimcana familiar per diferents espais de Palou, organitzada i dinamitzada pels i les joves de l’esplai! Al mateix temps, vam poder veure un parell de vídeos i entrar i sortir del Museu d’història de l’esplai, on vam poder recordar els moments, vivències i somriures compartits i convertits en manualitats, cartes, fotografies…

Mentrestant, uns quants pares i mares voluntaris van cuinar una fideuà per llepar-se’n els dits! I, un cop vam acabar de dinar, en Guai va bufar les espelmes, ben acompanyat de la monitora més gran i el nen més petit de l’esplai, i tots vam menjar un pastís gegant boníssim, fet també per diverses famílies voluntàries.

guai1

Després, vam descobrir en primícia la cançó dels 35 anys i tots plegats vam aconseguir cantar-la i ballar-la! Després, molt contents, vam rebre el grup d’animació infantil Trencamandres, un espectacle obert a tota la ciutat i que ens va activar encara més amb els seus balls i cançons! Quan vam acabar, vam jugar, vam fer guerres d’aigua per fer passar la calor i vam tancar la gran festa amb un berenar!

Els i les monitores estem molt contents de com va anar tot plegat i del bon ambient que hi va haver durant tot el dia. Va ser un dia molt agradable i intens, en el que vam viure l’esplai! I tot això gràcies a tothom qui va col·laborar en la celebració, i sobretot a tots els qui fan possible que l’esplaisegueixi viu dissabte a dissabte, any rere any! Perquè, tal com diu la lletra de la cançó, encara ens queda il·lusió per continuar molts anys més, ningú ens podrà frenar mai perquè som l’Esplai Guai! de Palou!

Submit a Comment